Provtema? ;)

Tuff dag i skolan idag! Startade eftermiddagen med att ha muntligt NP i svenska. Så sitter man där med sin klasskompis och hoppas att man absolut inte ska behöva vara först av alla i hela klassen! Men sån tur har man ju inte. Vet inte vad det är med mig, lärarna verkar liksom dras till mig på något mystiskt sätt!? Så, ja, det var bara att gå upp och redovisa! Vi fortsatte eftermiddagen med ett hörförståelseprov i engelska och prvotemat är inte slut än för den här veckan. Imorgon fortsätter vi med Nationella i biologi. Det är bara att börja ladda ;)
Imorse gick jag upp en timma tidigare och så traskade jag och mamma ner till ängen och tränade med hundarna. Det blev mest ett litet flamsarunt pass. Jag körde Ida och Kex på samma gång. Det måste sett kul ut i fria följet, haha ;) Sen tränade jag lite med Zenta och det kan jag säga inte var någon favorit för Kex. Hon såg surt på mig och sen stack hon iväg och satte sig fotposition hos massa. Haha, tokhund! Dom körde ett kort litet fritt följ. Jag har aldrig sett Kex gå med någon annan förut men jag måste säga att hon går ju rätt så bra!! ;) 

Nej, nu ska jag ta med mig min kära arbetsnarkoman till hund och dra ut och springa!

Kommentarer
Postat av: Anna

Uhs... värkligen inte kul att ha en massa prov hela tiden så där :S bara att kämpa på

Kram

2012-03-13 @ 21:09:32
URL: http://letfors.webb.se
Postat av: Ebba och Tilda

Usch, men det är skönt att ha det över iallafall! Jag fick ha mitt muntliga sist det var inte heller kul... Dock hade min lärare sparat stycket med hundtema åt mig så det kändes lite bättre iallafall, haha ;)

2012-03-13 @ 21:34:10
URL: http://flerfotavanner.blogg.se/
Postat av: hugan

Hejja på!!

2012-03-14 @ 16:22:17
URL: http://hugalarssonsliv.blogspot.com
Postat av: Dessi & Teddie :)

Härligt :)

2012-03-15 @ 19:23:59
URL: http://lagottonteddie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0