SITT/LIGG STANNA KVAR & RUNT

Som ni ser blev det ändrade planer idag, igentligen står det vilodag på schemat men jag kände att både KEx och jag behövde göra något. Så i förmiddags tränade jag och Kex på Ligg/Sitt stanna kvar. Det gick bra vi har bara gjort den här övningen som jag gjorde med henne i dag en gång förut så jag tycker det gick väldigt bra. Hon låg kvar i 35 sekunder mer vågade jag inte ha henne kvar i fall hon skulle resa sig så då fick hon sitt varsågod.

Tycker det här är en bra övning och det fungerar bra på Kex så jag tänkte att jag skulle skriva hur den går till:

1. Kex går brevid mig med koppel på.
2. Framför henne slänger jag ut favorit leksaken.
3. Kex ser den men hon får inte ta den utan vi går förbi den.
4. Vi går ca. 2 meter framför leksaken där sätter/lägger jag Kex med ryggen emot leksaken och säger att hon ska stanna.

Nu vill alltså hunden bakåt men den får inte gå dit fören den har fått tillåtelse till det.

5. Jag går ifrån Kex några meter, ibörjan räcker det med att gå kopplets längd och kanske med ansiktet emot hunden sen öka länden efter hand och börja vända på sig mer och mer när man går. 
6. När jag nått till den längd jag som passar Kex börjar jag att räkna till så mycket jag vet att hon klarar av att vara stilla. Om hon inte klarar av att vara stilla t.ex. 15 sekunder så går jag tillbaka till henn rättar till felet och går ifrån henne igen men den här gången räknar jag inte till lika mycket. 
7. När jag tycker att jag eäknat klart säger jag varsågod och då får hon springa och ta sin leksak. Vi leker en stund som belöning och hon får godis sen börjar vi om eller så är det slut.

Idag har det öven blivit ett "äventyr" runt kvarteret. Kex satt i en gammal barnvagn vi har och jag sjusade. Det var ganska många som såg oss, hoppas dom inte tycker att jag är helt dum i huvudet som går runt och sjusar en hund i barnavagn. Men vem bryr sig om vad dom tycker igentligen?
Jag har bilder på när Kex sitter i barnvagnen men det tar vi imorogn

Jag har även varit med Felicia idag  det var skoj. Vi tittade på Twilight, vilken bra film längtar redan på att få läsa och se tvåan.

Jag och mamma hjälptes åt att mäta Kex idag, Hon är ungefär 42cm någon millimeter större, jag tror vi fick det till 42,2cm. Hoppas hon stannar där!! Men det är ju inget jag kan bestämma över så det får bli som det blir:)

Nu ska jag lägga mig hundarna också, så god natt på er.

Innan jag stänger ner vill jag bara säga grattis till Ida och Tristan som fick tre valpar i måndags, GRATTIS GRATTIS!

FILMEN FRÅN EBK

Här kommer filmen och träningsplanen.
Visar filmen först, jag och Kevin kör en liten agility bana. Tycker att det gick bra igår. Han är inte den snabbaste men han tar väldigt snäva svängar vilket han känar massor av tid på. Jag tror det kommer gå bra i Österåker. Han måste bara komma igång och tycka det är roligt vilket kan ta en liten stund men sen så flyter det på hur bra som helst!
Igår var Kex på sitt Inte humör så det blev inga filmer på henne igår, det får bli en annan dag. Här kommer i alla fall filmklippet på Kevin.  


Träningsplanen var det ja här kommer den:

MÅN: Hantering, Ligg/sitt stanna kvar

TIS: Linförighet, stå

ONS: Sökövning el. spår

TOR: Vilodag

FRE: Utställningsträning, uppbindning 


LÖR: Linförighet, hantering
SÖN:
Äventyrsdag (Här gör vi små utflykter t.ex. åker buss, Kex sitter i en skottkärra medans jag kör henne runt kvarteret)

Varjedag tränas också följsamheten när vi är ute i skogen och Kex är lös. (Med följsamhet menar jag att När jag tycker Kex är fö långt ifrån mig lös springer jag och gömmer mig.)

Nu kanske ni tänker att jag inte är riktigt klok hur mycket ska hon göra med sin valp? Den kommer ju bli helt förstörd, men igentligen är det inte så mycket vi gör. Hon kan mycket av dem sakerna jag har skrivit upp att vi ska träna på men det är bra att repitera. Varje dag kör jag högst 10 godis bitar när dom är slut är träningen slut, sen kanske man delar upp träningen så att man tränar först på morgonen sen på kvällen eller allt på en gång. Mycket av träningen består mest av lek. När jag tränar Kex vill jag att hon ska tycka det är kul, därför blir det en hel del lek och inte så seriöst. Man kan inte ha så höga krav på en valp särskilt inte nu när hon börjar komma in i andra delen av  trotsåldern då ska allt vara lätt och roligt inga krav!
Ibland kommer jag inte att följa den här träningsplanen men nu har jag i alla fall något att hålla mig till.

Vad vi har gjort idag får ni veta ikväll/imorgon.

Film

Den här filmen kan ni roa er med att titta på tills det från bruks kommer, ska snart åka dit. Just nu sover hundarna och jag ska vila lite i solen. Medans jag kollar igenom träningsplanen en gång till. 
Här kommer videoklippet i alla fall:

 

Filmandet och Bruks

Jag vaknade ungefär för en timme sen av att Kex stog med framtassarna i min säng och pussade mig i ansiktet allt vad hon kunde, världens bästa uppvaknande!!
Jag vet att jag lovade att jag skulle lägga upp en film igår, men jag kom så långt att jag har skapat ett konto på youtube. När jag kollade igenom mina filmer sen så var det inga bra! ¨Men idag har mamma lovat att vi ska ut till bruks och träna lite, kameran hänger med och mamma får filma lite ; ) Jag ska träna tills på lördag med Kevin sen så får vi se vad jag gör med Kex.
Jag ska göra ett träningsschema idag till Kex och mig så vi vet vad vi ska träna på. Jag lägger in filmen jag lovat er och träningsschemat efter vi vart på bruks.

Gårdagens rolighet!

En till valp beräknas vi få hem hit i september.
Ras: Berger Picard "Picard"
Kön: Tik
Färg: Fawn (ljus)

Det är mamma och pappas hund men jag var tvugnen att skriva det i alla fall, tycker att det är lite spännande.
Länk till kenneln: www.atengaflus.se

SUNSHINE IS JUST WHAT I WANT

Äntligen tittar solen fram igen! :) det var länge sen. Vi har precis kommit hem ifrån vilsta, mer om det ikväll då jag även kommer lägga in en film på Kex och Kevin.
Nej nu ska jag ut i solen tillsammans med hundarna...

Höres ikväll 

Sömnigare än sömnigast

Jag är jätte trött!! Kex ockxå men hon sover redan. Kan knappt hålla fingrarna i styr så trött är jag så jag ber er ursäkta fel stavning, hehe.
Nu sitter vi i alla fall här framför datorn för att försöka kunna titta på filmen Twilight. Vi tittar på internet och veftersom vi sitter i en sommarstuga mitt ute i ingenstans, eller jo skog finns det ju men om man bortser från det så är det inte så bra teckning här. Men mysigt är det i alla fall.
Idag har jag klippt Kex öron, vi har varit i stallet, mamma och pappa red, ja och som skrivet sitter vi nu här. Vi kom hit någon gång eftermiddag/kväll helt nytt ställe för Kex. Jag tycker att det har gått bra hon har varken varit särskilt högljud eller haft svårt att slappna av. Duktig flicka!:)
Imorgon kommer min kära broder hem till oss igen och denna gång även hans blivande fru.

Nu orkar jag inte skriva mer kan inte konsentrera mig mer Viktor och Ida kravlar snart på golvet av skratt ett ord och det är kört
-då sa piloten..? nej jag förstår inte riktigt men kul är det i varje fall, trötta är väl dom?
-när jag fes så sprängdes hela skolan, ja det var en ny skratt attackvits. Aoch nu gick Ida in i en dörr också..? Nu skrattar dom åt att dom inte har stängt dörren??.

Till dagens nyhet vår familj är från och med nästa helg medryttare på Havanna, en häst :P

kram o puds ockej nej nu  kan jag inte skrivab merf.....

Klänning efter klänning

Idag har det varit en lång dag! Vaknade 08:40 någonting av att Kex hade börjat gå runt, nu mera sover hon i mitt rum. Det går bra hon sover nedanför sängen, man vill ju inte ha fästingar krypandes där, det kom jag på när jag hade henne i sängen förut och en morgon hittade jag fästingar där. Visserligen var dom döda men i alla fall. Tur att hundarna har fästinghalsband!
Tillbaka till morgonen
När jag hade  satt på mig kläder och inväntat mamma för att hon skulle bli klar gick vi upp i skogen. Där jag skulle köra en korridor med Kex. Nu mera kör jag med  apportpinnar vilket vi kommer få igen sen. Kex tycker det är betydligt svårare med apportpinnar men hon tar dom och blir väldigt trött efteråt. Medans jag och Kex körde en korridor hade Kevin lyckats få tag på en tryffel, inte så svårt tycker han bara att stoppa näsan i backen och gräva. Det är vad dom gör så fort man går ur i skogen nu mera, gräver smaskar och gräver igen. Häromdagen hittade dom många tryfflar. Jag tog bilder på dom, jag tänkte att ni som inte vet hur en hjort/älgtryffel ser ut. ( hjort/älgtryffel är det som finns här i skogen)
 hela tryfflar, det är dom stora de äter dom små är inte Kex eller Kevin så förtjusta i. Dom tryfflarna kanske inte är mogna vad vet jag?..

Här har jag skärt i dom så så här ser dom alltså ut inuti

Efter promenaden åt vi frukost sen åkte vi iväg till Tuna-Park. Jag kan inte skriva vad det var vi köpte, vet inte om dom personerna läser det här  inlägget så det är bäst att låta bli. Men jag kan i alla fall berätta att jag tittade på klänningar till storebrors bröllop. Jag hittade två som jag skulle kunna tänka mig. Vi la undan en till på måndag så jag har tid att tänka är inte riktigt säker än. Lägger inte ut någon bild på den eftersom jag vill överaska broder ; )

När vi kom hem från T-Park så tog jag Kex ner till ängen för att göra pinnarna lite mer intressanta, hon tyckte inte att dom var det roligaste som finns. Och så la jag ännu en korridor.
Efter det var hon trött så jag, mamma och Kevin passade på att springa en mil. Ida följde med på cykeln.

Det var min dag i ett snabbpaket. Hoppas ni har det bra?

Föresten vad har ni gjort idag?

Vänta vänta fortsätt läsa, kom precis på att jag glömt berätta att jag och Kex kommit in på en grundkurs i brukslydnad, så roligt! : )

Gotland?

Va inne på SLRKs hemsida idag (SLRK=Svenska Lagotto Romagnoloklubben) eftersom mamma hade nämnt på morgonen när vi var ute med hundarna att det skulle vara ett tryffelprov på Gotland. Jag gick in och läste lite mer om det och det kommer även att vara en inoff. utställning där då, 3-4 oktober är det.
Pappa var inte helt övertygad att vi skulle dit men mamma var lite mer positiv till det hela.
Dags att börja övertalningen, imorgon. Någon som ska/kanske ska till Gotland på tryffelprov?

Hur är vädret hos er?, här spö regnar det!

Vett och Etikett

Vilken rap! Kex kommer och vill bli klappad, jag böjer mig ner för att klappa henne men istället för att ge mig en puss som jag hade tänkt sträcker hon upp huvudet och rapar mig rätt i ansiktet! Sen går hon där ifrån nöjd med det hon gjort, haha lite vett och etikett skulle inte sitta helt fel.

Men nu va det inte det jag skulle berätta utan vad jag gjort idag...
Nej jag tror jag låter det vara tills imorgon en däckare går på Tv:n och brorsan är här + att Kex behöver kissa


Vimmerby

Vaknade tidigt imorse av att Kevin hoppade upp i sängen och pussade mig allt vad han kunde tills jag vaknat. När jag väl kvicknat till lite så skulle han absolut bli klappad. Haha vår lilla Kevin. Jaja nog om det här kommer ett lite försenat inlägg om dagen

3 timmar i bilen tog det dit. Kex följde med, inga problem att åka bil i 3 timmar för henne inte. När vi kommit in i Vimmerby började våran runda. Många kort blev det. Men kommer inte lägga ut alla jag tror det är bäst så, både för mig och er, haha. Kex min lilla charmvalp fick vara med i Pippi teatern, fast jag vet inte riktigt vad dom tyckte om henne igentligen eftersom dom ville använda henne som lockbete för hajarna. Jag tackade nej till erbjudandet. Många tog foton på oss medans vi var med, det sa i alla fall pappa, jag och Kex hamnade i mångas kameror. Hoppas jag inte såg allt för skräckinjagande ut.?
Ni vet väl att bilder säger mer än tusen ord, idag är jag lite lat och lägger ut lite bilder som ni kan titta på istället för att få läsa allt för mycket text.
Här kollar vi på och i mini husen

 Vi fortsatte våran vandring efter teatern och hamnade på en öde ö, men vi är glada för det

 Så kom vi till en lekpark och vi var bara tvugna att leka lite

 Vad trött man blir av alla nya saker att titta på. Här sitter vi och fikar medans vi kollar på emilteatern  i regnet

 Efter ännu lite mera vandring lyckades vi hitta oss fram till Mattisborgen där teatern körde för fulla rullar. (Ronja och Birk)

 Kex hittade en napp vid Mattisborgen, stackars liten som tappat den. Jag tror inte den som tappade den vill ha tillbaka den nu, jaja Kex tyckte i alla fall att den var god.

Igår var vi ute på bruks och körde lite agility. Jag och Kevin ska ju tävla i Österåker den 1 augusti så det är dags att börja träna igen. Det blir 3 tävlingar på en dag där borta 1 hopp och 2 agility. Ni får gärna komma och kolla!! :)
Måste bara medela innan jag stänger ner att Kex tog också för sig  igår på agility banan hon sprang både upp på balansen och A-hindret och gu vad rädd jag blev att hon skulle göra sig illa! Men inte då sen så tog vi gungan också fast så klart fick hon hjälp när den vippade. Jag lät den varken vippa fort eller så att den skulle slå i backen hårt. Vill ju inte att hon ska bli rädd. Nu har i alla fall Kex kört alla markfasta hinder utan problem, tunnlarna och säcken älskar hon. Slalomen är lite krånglig men den tar tid att lära sig också.

Hoppas allt är bra med e?r Kramkram 


Snabbt inlägg

Nu blir det ett snabbt inlägg medans Kex äter middag.

Igår blev det inget inlägg men jag kan berätta att Kex blev 5 månader då, igår alltså. Min lilla flicka :)<3
Märks inte så stor skilnad från 4-5 månader, mer än att hon har tappat nästan alla valptänder och har fått betydligt mera lockar. Ricktiga skruvar har det blivit. Och hon har ju blivit mycket brunare också.
Nu när hon är 5 månader har jag anmält henne till 3 officella utställningar som vi kommer att åka på i augusti då hon blivit 6 månader. Vi tränar redan till utställningarna genom att hon får springa brevid mig i ett brunt läder utställningskoppel och stå fint tränar vi klart också på. Ja sen får jag inte glömma att skriva att vi tränar på hantering t.ex. kolla tänderna vilket går mycket bättre nu än för några veckor sen. 
Nu så ska jag och Kex ut och köra skottkärra, eller ja jag kör och hon får sitta i. Önska oss lycka till!

Men busvalp! Mamma kom precis in i mitt rum och sa att Kex har hällt ut allt sitt vatten, jaja bara att torka upp : / Hahaha

Gårdagens + dagensbilder kommer senare ikväll 

Godmorgon!

Hejsan hoppsan, fint väder va!? 
Nu ska jag slänga i mig lite frukost kasta mig in i duschen sen ta med mig Kex och köra iväg till Carro<3:)

Hejdå måste skynda mig!

Söndag, Blodspår och Odlaren

Söndag hyrde vi häst. Super kul så klart, jag hade Solan hon är så sööt! Varje gång jag kom inärheten av henne gnäggade hon, så söt :)
Lilla syster och Felicia var så klart också med. Ida hade Prillan och Felicia sin efterlängtade Tuss. Mamma fotade med min kamera jag fick i födelsedags present medans vi red

Felicia på Tuss

Ida på Promille ( Prillan)

 Jag på Solvige (Solan)

 Här galopperar vi, ni kanske har lagt märke till att hon slänger med svansen, dom gör det när dom är uppmärksamma på vad ryttaren vill. Kolla på öronen också så ser ni att dom är framåt men ändå lite vikna bakåt. På bilden ser det ut som om hon bara håller öronen så men egentligen klipper hon fram och tillbaka med dom, ett tecken till på uppmärksamhet. Ser ni Solans bakben att det går väldigt mycket under henne, så ska dom gå då skuter dom upp ryggen också och det är så man vill ha dom, de ska även kröka på nacken vilket hon gör. Fast jag tycker hon skulle kunnat gå ännu lite lägre med huvet.

 Solan och jag igen, ja hon är lite rolig Solvige hon gillar saft så jag delade med mig av min dricka


Blodspår la jag 2 stycken härom dagen. Ett till Kex och ett till Kevin. Vi skulle få gäster den kvällen så det blev lite stressigt när jag gick ut ungefär en 45min innan dom skulle komma och sen så skulle jag hinna duscha också. Men jag sprang i alla fall ut och la ett spår till var och en. När jag kom hem och hade duschat skulle jag titta till hundarna som jag trodde låg ute och sov nere på terassen. Men när jag kom dit var det ingen hund där. Jag sprang upp och frågade mamma var hundarna var, hon sa att Kex var ute på tomten men hon visste inte var Kevin var. Jag sprang ännu en gång och letade i huset efter honom. Men han syntes inte till. När jag gick ut på balkongen igen för att kolla ser jag hur han kommer springande glad och nöjd uppifrån skogen. 
Gissa vad han hade gjort. Han hade tagit spåren jag lagt tidigare. Bevisen var lite blod i päsen i ansiktet. 
Jaha är det ingen idé att gå det spåret sen då tänkte jag. Kevin var så glad så och jag var lättad över att jag hittade honom. Pust! 

Odlaren där var vi idag och tränade hundarna. Eskilstunas hunddressyrklubb heter klubben i odlarn. Det var roligt mamma körde lydnad med Kevin och jag körde 4 moment med Kex.
* Apport, trä bock
* Rutan
* Fot
* Stanna kvar
Det gick bra både för Kevin och Kex. Tog lite bilder på hundarna medan vi var där. Här kommer en på Kevin och en på Kex. Tog dom som jag tyckte var bäst.
 En nöjd och glad Kevin

 Redan som nästan 5 månader kan jag ligga stilla i rutan.

Nej nu måste jag skynda mig ner till Allsång på skansen ; )
Ledtråd till tävlingen: Det är ett tips till hundägare vad vi ska tänka på som är förkortat till FÄSTO

Ha en bra kväll alla!


Lila

Sitter här och ska snart måla naglarna, haha jo jag ska faktiskt göra det. Fick två jätte fina lila nagelack igår av Felicia.  Den ena är ljuslila och den andra mörk.
Ska jag berätta en hemlis, jag har blivit lila galen! Haha älskar den färgen nu.

Kex och Kevin ligger här i mitt rum och sover, dom värkar vara helt slut. Undra vad som tagit knäcken på dom? Jaja vissa dagar kan väl få vara sånna, man kan ju inte fara runt hela tiden. Bäst att dom vilar sig till imorgon då det kommer bli hejochhå här hemma. Det är ju min födelsedag så släkten och några vänner kommer hit, kul! Undra hur Kex kommer ta det, 15 pers här hemma.... ähh det har ju gått bra förut så varför skulle det inte göra det nu?

Nu byter vi samtals ämne och går över till ordet FÄSTO, värkar inte som att så många förstår att det är en tävling eller går ni och funderar på det? Jag förklarar en gång till vad tävlingen går ut på.

Varje bokstav i ordet FÄSTO är den första i ett ord. Ni ska alltså gissa så att F står för t.ex. Fyr, Ä för Ärta osv. Orden behöver inte ha med varandra att göra. Den som gissar närmast det rätta svaret vinner en länk till din blogg från min. Om du inte har en blogg eller hemsida så klurar du och jag ut något annat som skulle kunna bli bra som pris. Ni kommer att få 3 ledtrådar till och med den 12 juli. De kommer att stå kanske mitt i en text så det gäller att vara uppmärksam. Tävling avslutas den 15 juli. 

Den första ledtråden får ni utan att behöva leta. 
Ordet FÄSTO har med hundar att göra 

Igår kväll & idag

Igår kväll jaa.. jag var ute och sprang Önstarundan, det var skööönt! Tog ungefär 30 minuter. Den är 5,1 km lång från oss. Ska nog börja springa lite längre nu, tror jag ska springa igen imorgon. Jaja vi får väl se, men nu va det inte det här jag skulle berätta. Utan det som hände efter. 

Alla hundägare som läser det här, kanske förstår vad jag menar när jag säger att det finns vissa tillfällen när man bara vill ta sin hund och slänga den i väggen. Självklart gör man inte det! Men det är så man känner att man vill göra i det läget. Så kände jag igår, det struntade Kex i hon hade skit roligt!! Inte jag....

När jag kom hem efter spring rundan var Kex piggare än hon var när jag lämnade henne: Då hade vi varit ute så hon fått jobba. Men på en halvtimme hinner man tydligen bli pigg igen. Så efter att jag hade gjort mig iordning inför kvällen, alltså satt på mig pjamas och så gick jag bara upp på kullen med Kex så att hon skulle få springa av sig samt kissa och bajsa. Det gjorde hon men när jag gick ner till baksidan igen tyckte hon att vi skulle leka lite. Tyckte inte jag, var trött efter en lång dag och spring turen. Jag gick ner till framsidan i min pjamas stövlar. Sen helt plötsligt kommer Kex springande med folie i munnen, inte bra tänkte jag. Så jag försökte locka till mig henne på alla möjliga vis men hon bara sket i mig och började tugga i sig foliet. Jag sprang och kutade som värsta token för att få uppmärksamhet. Så fort jag kom nära Kex sprang hon som en tok och helt plötsligt fick vi ombytta roller hon sprang som en toka med foliet i munnen och jag stog och tänkte vad jag skulle göra. Hade redan provat allt jag kunde komma på. Sen så fick Kex för sig att springa upp på grann tomten. Där sprang hon och så la hon sig och började gnaga på det där foliet. Nu var jag trött på henne, jag gick fram till henne över på grannens tomti mina nalle braller och röda stövlar och en stor ful tröja. Men när jag var någon meter ifrån henne sprang hon och jag sprang efter. Ja jag vet att man inte ska springa efter hundar men mitt tålamod var helt bortblåst!! Så där sprang vi Kex med foliet och jag i mina nalle brallor och röda stövlar + tröjan då. Upp på grannens tomt och ner på våran. Inte nog med att Kex gick in och började skälla på deras tomt när klockan var mycket och jag kom flåsande efter, grannen satt i köket! Pinsamt. Den vilda jakten fortsatte tills jag tillsist fick tag på henne, efter att jag sprungit som en dåre i gummistövlar, vilket inte är det lättaste att springa i : / 
Släng dig i väggen hund! Det var ett sånt ögonblick. Vi blev sams igen sen när vi båda surat av oss ett tag.
Ja hon kommer på mycket min lilla sötnos, hon hade i alla fall jätte kul så det fanns något positivs i det med.

Och över till idag. Har varit med Felicia som kom hit och med sig hade hon en present... till mig. Så snäll som hon är!! Tack så mycket Felicia det var gott och fint!! Haha. Senare på kvällen åkte vi och kollade på Ice Age3 den fick 3 stjärnor av mig, inte den bästa men värd att se.

Det var allt hoppas allt är bra! Glöm inte att tänka ut ordet FÄSTO! Kram på er!

Nu så vecko rapport

Äntligen är bilderna tagna på Kex. Jag lovade tidigare i förra veckan att ni skulle få veta vad jag gjorde i torsdags förmiddag. Vi var i Kvicksund hos Dorota som hjälpte mig att klippa Kex :)
TACK SÅ MYCKET!!!!
Hon blev jätte fin, visserligen fick jag bara med mig ett halvt Kex hem men hon behövde klippas! Ni skulle sett pälsen innan hon blev klippt, jag hade inte lagt märke till det fören Dorota visade mig. Pälsen längst ut var väldigt sliten. Även fast jag hade klippt Kex 3 gången ungefär 1-2 cm. Men pälsen växer ju på som ogräs.

Varför det här inlägget kommer så sent?
Jo bilderna som jag lagt in nedan tog lite längre tid att ta en jag väntat mig. Men här kommer i alla fall ett fint nyklippt Kex
Ja det var ganska svårt att få Kex att stå stilla, här har tydligen jag också svårt för det...

Idag var det måndag ja, 2 dagar kvar till födelsada´! Spännande.
Hade tänkt starta en liten tävling som kommer avslutas den 15 juli. Den som kommer närmast svaret eller kan hela vinner en länk från min blogg till din, om du inte har en blogg får vi komma på något annat.
Okej frågan lyder så här:

Vad står ordet FÄSTO för?
Varje bokstav är början av ett ord, ni ska gissa på alla bokstäver alltså ska ni gissa så att varje bokstav blir ett ord, lycka till!

FEEEEEEL!

Kom precis hem från valpkursavslutningen. Det stora provet var ju idag, ni som läst vet ju. Då kanske ni undrar hur det gick?
Svar: Jo jag tycker det gick bra både på teoriprovet och själva provet Kex skulle visa vad hon kunde.
Jag fick mest poäng av alla på teoriprovet, eller ja det var en till som hade samma som jag.
Efter att vi hade gjort båda proven åt alla korv och pratade lite tillsammans innan det skulle bli dags för prisutdelningen.

Innan prisutdelningen var jag glad och nöjd efteråt var jag mindre glad...
Vi kom näst sist!! Först förstog jag inte varför det hade ju gått bra på båda proven och alla de andra fick en sak som var vid ungefär poäng 5. Det minsta jag hade var 7.
Senare när jag och Kex kommit hem tittade jag på provet lite närmare och la ihop poängen som stog att jag fått.
resultatet kursledarna skrev att jag fick var 43 poäng av 60 möjliga. Men jag tror dom hade räknat lite för snabbt. 10 poäng saknades!!!!!! Jag skulle ha 53 poäng inte 43.
För:
10+
8+
10+
8+
7+
10 är väl 53?

Jaja det där rättar nog till sig.

Imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag ska vara i stallet runt 10 så nu ska jag gå och sova, höres bloggen.

Undrar ni vad jag mer gjort idag?? Det får ni veta imorgon måste ha bilder på min fina lilla hund först :P


morgon & början till nervös

Börjar bli nervös, imorgon är det stora provet... hinner inte skriva mer Kexet gnäller och vill ut och kissa

RSS 2.0