Jag blir galen!

... är jag! Och just nu önskar jag att jag verkligen var sååå mycket bättre på just datorer! Har försökt ladda upp ett J.Ä.T.T.E viktigt videoklipp på youtube nu i flera timmar men det har fortfarande inte laddat klart och jag är just nu sjukt stressad för att den videon måste skickas iväg om någon timma! Asså, varför, ska jag just nu vara tekniskt handikappad!!!!? Aaah, har noll tålamod och det hjälper inte att det här blev väldigt tidspressat nu. Jag känner att jag snart kommer börja gråta och slita av mig håret. Kommer garanterat vara flintis på måndag. Kul! Kanske blir en ny trend i skolan. Snyggt, mycket fint....

Kommentarer
Postat av: Dessi & Teddie :)

Jag är nästan hundra på att du försöker ladda upp en för stor film på youtube ifall det knappt laddar alls, det går inte att ladda upp filmer direkt från kameran, du måste förminska filmen i något program för att kunna ladda upp på youtube :)

2012-01-28 @ 00:44:39
URL: http://lagottonteddie.blogg.se/
Postat av: Dessi & Teddie :)

Sv: I något filmredigeringsprogram som du laddar ner, movie maker till exempel, där du väljer en mindre storlek sen när du skall spara :)

2012-01-28 @ 00:53:52
URL: http://lagottonteddie.blogg.se/
Postat av: linnea

Kanske lite sent på det. Men här är säkert något tips: http://salukitrix.wordpress.com/category/hundrelaterat/page/2/

2012-01-28 @ 10:19:19
URL: http://tassarna.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0