Det går bra nu!

Kom hem för någon timme sen efter att ha tränat med Leif och Kiwi! Är riktigt stolt över min lilla Kex idag! Bitarna börjar tillslut falla på plats ;) Känns skönt. Allt slit ger resultat tillsist!! Tjoohooo, det känns riktigt bra på hundfronten idag ;) Dagen började skit dåligt och slutade på toppen!
Hopp i duschen!
När jag och älskade lilla HP körde "duschleken". Riktigt roligt! ;)

Kommentarer
Postat av: Dessi & Teddie :)

Sv: Javisst, det vill jag gärna :)

2012-01-11 @ 19:50:48
URL: http://lagottonteddie.blogg.se/
Postat av: Felicia

sv: hihihih, som är såå söta! :)



AWW, vaa söööt! :D ^^

2012-01-11 @ 20:39:00
URL: http://oneonly.blogg.se/
Postat av: linnea

härligt! Övergullig bild :)



Sv: Jag trivs jättebra på samhällslinjen. Jag kan ju inte påstå att jag tycker det är superkul och jätteintressant men det är inte trist. Hade jag valt om utan att tänka ett dugg på framtiden hade jag nog valt inriktningen hund för att det säkerligen är lite roligare. Men hund kan man ändå hålla på med på fritiden.



Angående hur mkt plugg det är beror en del på skolan. Jag går i en av de skolorna i vår stad där det är mest plugg och de är också lite hårdare med betygen (men man utvecklas ju också väldigt mkt) . Visst är det en hel del läxor och så men inte mer än man klarar av. Man hinner med både hund, kompisar och annat roligare även på vardagarna. Läxorna, inlämningar kommer ofta periodvis; antingen är det inget eller allt på en gång ;). Men även i de intensiva perioderna hinner man med annat om man planerar lite. Natur verkar lite jobbigare, speciellt om man inte är superbra på matte, som jag. Men mina kompisar som går natur sitter ändå inte och pluggar hela tiden. Båda linjerna är väldigt breda och förbereder en väl inför vidare studier. (Känns som jag är studievägledare eller något haha)



Kort och gott liknar samhällslinjen högstadiet, för det mesta är det samma ämnen man läser. Tror bara det är psykologi och filosofi som tillkommer, och så är religion, samhälle och historia egna ämnen. När jag gick i högstadiet hade vi historia, religion och vanlig samhälle på samma lektion (inte samtidigt då förstås). Och så har man ju samhälle A, samhälle B osv.

2012-01-11 @ 21:45:46
URL: http://tassarna.weebly.com
Postat av: linnea

Glömde: Lycka till med gymnasievalet!

2012-01-11 @ 21:48:04
URL: http://tassarna.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0