Informations-tävling

Nu är debuten i lk3 avklarad. Kan säga såhär... det gick skit! Haha, en okoncentrerad och ÖVER TAGGAD Kex tillsammans med en matte som inte riktigt tog tävlingen på allvar = inte den bästa kombinationen. Kex bara fjantade runt helt överlycklig och tog för sig både det ena och det andra. Haha, både hon och jag bara flamsade igenom det här idag. Två nollor, ett sketans dåligt FF och några tjuvstarter fick vi med oss. Och tänk att tjuvstarterna kom på apporteringsmomenten. Jag är nästan lite glad för dom, haha. För ett mindre än ett halvår sen hade hon aldrig någonsin kommit på tanken att vilja tjuvstarta på apporteringen! Och fjärren gjorde och jäkligt snygga skiften på... när hon väl gjorde dom ;) Sen är jag väldigt glad över att hon inte brydde sig om omgivningen, mer än marken som smakade vääääldigt gott. Vi körde ju på två planer med två olika tävlingsledare och momenten var huller om buller men det verkade hon inte bry sig om ett dugg. Planerna låg också nästan "på" varandra så när man körde hade man ett annat ekipage väldigt nära sig men det struntade Kex i och hon gick heller inte ner sig det minsta. Vi slutade på en fjärdeplacering trots allt och vi lyckades trots vår dåliga insats få ihop poäng till ett tredjepris. Så det finns positiva saker med dagens tävling också ;) Nu ska vi träna på tills nästa helg då vi ska ut igen fast den gången till EHDK. Kanske kan vi vara lite mer fokuserade och målmedvetna då ;)

Kommentarer
Postat av: Anna med Salsa

Bättre lycka nästa gång :-)

2012-04-09 @ 21:29:30
URL: http://medaptitpalivet.blogspot.com
Postat av: Ebba och Tilda

Vad roligt att komma ut på tävlingsbanan igen :) nästa vecka tar ni det! :)Jag får se om jag orkar beställa en rosett, har du ansökt om titeln eller kommer den automatiskt? :)

2012-04-09 @ 22:23:50
URL: http://flerfotavanner.blogg.se/
Postat av: Marie,Love&Carma

Grattis till debuten, det kan inte alltid gå som på räls men tävla behöver man göra för att se hur man ligger till och vad man behöver träna mer på det är inte hela värden om det går åt pipan det finns mer tävlingar och oftast kommer man med

stor kram och lycka till framöver

Marie&Carma

2012-04-12 @ 07:12:41
URL: http://wwww.briard.mia-co.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0