To get more

... you need to expect more!

Bilden är tagen av www.pshundar.blogspot.com. Tack så mycket för de fina bilderna!!
Idag är det en betydligt bättre dag än igår. Började dagen med att gå ut och leka med Kex innan skolan. Det gick så där men skam den som ger sig! Det här ska jag få igenom! Kampa ska bli roligt, 'fejka bättre' är något som står högt upp på våran lista just nu.
Jag slutade supertidigt idag redan 11.30! Tänk om man kunde få ha det så lyxigt varje dag! ;)
På eftermiddagsprommisen så fick dragleksakerna följa med ut igen. Som sagt skam den som ger sig detta ska jag få att fungera!! Haha. Gick sådär även då. Hon tog tag i leksaken drog en liten pyttestund precis när jag skulle byta till den andra leksaken så va det inte intressant längre. Nähe, där stod jag som ett fån med en leksak i varsinn hand. Men jag såg till att jag fick ett liiiitet drag i en leksak innan jag gav mig ;)
Ikväll var det kursstart, roligt, roligt tycker jag! Dock kom det bara en kursdeltagare då det hade blivit ett litet info fel men det var roligt det med! Under tiden som vi tränade med henne (förlåt är inte den bästa på namn) och hennes dobermanntik så fick Kex sitta vid sidan i koppel och kolla på. Och gissa vad som hände då? Jo, hon la sig plats med hakan i backen utan att jag ens sagt något. Hur awesome är inte det! :D Sen så fick hon ligga så när hon inte var med och visade hur man ska göra ;) Och det verkar ju som om det har lossnat lite på den punkten, tjohoo! Jag och Kex skulle visa lite lek ikväll och så åkte dragleksakerna fram. Vad hände då? Jo, nu ni kommer ni inte tro era ögon. Hon hoppade efter leksaken tog tag och drog. Och hon drog bra för att vara Kex. Sen när jag blev passiv i den ena leksaken så bytte hon till andra och drog lika bra i den. Det var knappt jag trodde mina ögon. Inte kan det väl gå så snabbt att få upp motivieringen på leksakerna? Nää. Eller?
På vägen av plan körde vi även apporteringsövningen där jag går ifrån Kex slöpper apporten och fortsätter framåt. Och idag hade hon ju till och med fart! Det var så att hon till och med missade apporten men sen kom hon på sig själv vände snabbt grep och sprang! Ännu något som jag inte trodde skulle hända på länge!! Oj, oj, oj, nu är jag taggad till tusen igen må ni tro! Körde även lite hopp-stå här inne med klicker. Kan säga att även det går framåt. Tjohoo, vilken dag!! Fler sånna vill vi ha! Hahaha ;)

Kommentarer
Postat av: Linnea

Vilken lyckad dag! Kul när allting bara går som man vill. :)Jag håller också på och tränar upp Cocos lekintresse framförallt kampenn då. Det är ett av våra mål att få upp det lite detta året. Mycket bättre har det blivit men det är fortfarande inte tillräckligt bra. Med dummysar vill hon däremot leka och kampa med som en galning men det får hon ju inte.

2011-09-01 @ 17:54:12
URL: http://tassarna.weebly.com
Postat av: Jossan - Dressyrponnisarna

SV: TACK! :D

2011-09-01 @ 20:59:26
URL: http://dressyrponnisarna.blogg.se/
Postat av: - A N N A

Hej!

Nu finns vinnarna av Dagensblogg uppe! Kolla om det blev du & anmäl dig gärna igen!:D

http://takenbya.blogg.se/2011/august/dagens-blogg-8.html#comment

2011-09-01 @ 21:33:58
URL: http://takenbya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0