Hund och Häst

Foto: Felicia Andersson
Foto: Felicia Andersson

Idag har det varit en dag full av aktiviteter. Började dagen med att gå ner till fotbollsplanerna och träna tillsammans med Kex. Det finns brister här och där men utan brister har man ingen helhet ;) Är nöjd i stortsätt med det passet. Attityden var där den brukar. Det blev två ryck där hon inte riktigt orkade hålla ihop ordentligt men dom var inte lika stora som för någon vecka sen. Märkte att hon blev trött i slutet av passet men hon kämpade på, för kul är det är det tycker Kex! ;)
Apporteringen har börjat bli väldigt bra för att vara Kex. Särskilt vittringspinnen och träapporten har blivit bättre tycker jag!

Vid lunchtid drog hela familjen till stallet för att kolla på när Ida hade blåbärshoppning. Efter det så fick Kex komma ut igen. Så himlans bra att träna med alla speglarna i ridhuset! Man ser ju allt man gör, perfa!! ;)
Kex var pigg och på igen! Det var väldigt mycket störning där inne. Det var människor som gick fram och tillbaka på läktaren, personer som gick in och ut ur ridhuset, hästskit på marken, Ida och Zenta som busade framför fötterna på oss osv. Inte alls den lugna miljön vi är vana vid. Men vi lyckades båda två stänga in oss i våran träningsbubbla och så hade vi lika kul om inte ännu roligare än förmiddagen. Hon är så duktig lilla Kex. Jag älskar henne så mycket!!! ♥

Kommentarer
Postat av: Dessi & Teddie :)

Härlig dag :)Förresten har du några tips gällande apportering?

Min lagotto Teddie vill bara tugga på träapporten, han älskar att tugga på trä, hm.. :D

2011-11-14 @ 10:58:45
URL: http://lagottonteddie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0