2000 pers!!!

Idag var vi iväg och visade upp oss på stan tillsammans med Bella och Anna. Är så stolt över min lilla Kex. Fast än att folk gick nästan in i oss så sket hon i dom. Det var mest jag som var lite osäker medan Kex skötte sig så fint! ;)
Vi körde FF, rutan och sättande. Ska jag vara helt ärlig var jag rätt så orolig för rutan. Men jag bestämde mig för att lita på henne och hon klarade det! Då vet jag det, press klarar hon utan bekymmer. :) Då är det dags att utöka svårighetsgraden lite. I februari är det uppvisning för 2000 pers (!!!!!!!!!!!!!) i sporthallen i E-tuna som gäller! Det blir spännande kan jag säga! Mycket ljud, hög musik, MYCKET FOLK osv. Vilken utmaning det kommer bli! Så kul det kommer att bli!!!! Så nu är det hårdträning som gäller men innan det så kommer jag och Kex bli tvugna att ha några veckors paus i träningen. Men sen så kör vi igen. Haha, åååh, vi är så taggade. Anna, Bella är ni redo, för ni kööööööööör vi!!!!!!
FOTO: Camilla Ärhlund

Kommentarer
Postat av: linnea

sv: Nejdå det är plättlätt att hitta.De får ju använda nosen lite ;)Så kul att det gick så bra. Och vad modig du är som vågade! Jag och Coco skulle verkligen också behöva träna med så mycket störning. Får ta mig upp i stan på jullovet. :)Btw. Nu är fungerade youtube :)

2011-11-27 @ 21:31:07
URL: http://tassarna.weebly.com
Postat av: Karin

Sv: nej :D Spansk vattenhund :D

2011-11-27 @ 22:57:25
URL: http://karinkakis.blogg.se/
Postat av: Dessi & Teddie :)

Åååh, va roligt! :)

Jag drömmer om att i framtiden få visa upp oss på stan eller större arrangemang, med t.ex freestyle eller liknande! :)

2011-11-28 @ 12:43:49
URL: http://lagottonteddie.blogg.se/
Postat av: Tant huga

Åh vad roligt att det gick så bra!! Ni är så duktiga så den kommande STOORA uppvisningen går säkert lika galant det med!

2011-11-28 @ 14:17:04
URL: http://hugalarssonsliv.blogspot.com
Postat av: mia,love&carma

Kul att det gick bra ;-))Håller med om snön - det vill vi inte ha ;-)) jag drömmer om en grön jul ;-))

ha det bra :)

2011-11-29 @ 07:16:32
URL: http://www.briard.mia-co.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0