Obehagligt..?

Vet ni vad? Jag såg en lite halvobehaglig sak igår på stan.
Det var en kvinna som hade bundit upp sina hundar utanför en mataffär när hon skulle in och handla. Så gott som alla hundmänniskor vet väl att man inte går fram till uppbundna hundar? Hur som helst så gick det fram en man till de där hundarna. Båda hundarna blev väldigt osäkra och den ena gjorde till och med flyktförsök för att fösöka komma därifrån. Mannen pratade och var lite allmänt... läskig? Den ena hunden accepterade att han kom fram och tog på den men den andra gjorde som sagt flyktförsök och när mannen skulle klappa den så backade den undan. Då tog han tag i kopplet på hunden. Tyckte så oerhört synd om den där hunden. Hunden kände sig helt klart trängd och det var absolut inte långt ifrån att den skulle tagit till försvar då ägaren kom ut och mannen sprang därifrån.
Så ett litet tips från mig bind aaldrig upp era hundar utan att ni har uppsyn över dem!! Man vet aldrig vad som kan hända!! Som tur var hände ju ingenting här men det kunde ha gått mycket värre!


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Dagens länkar finns nu uppe på bloggen:D Jag har börjat använda mig utav sidan random.org som slumpar fram vinnarna. Så anmäl dig gärna igen<3 kanske har du turen på din sida nästa gång?:D

KRAM

direkt länk:

http://liborius.blogg.se/2011/february/dagens-lank-tavling-12.html#comment

2011-02-23 @ 10:45:46
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- usch!

2011-02-23 @ 14:52:44
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

herreGud !

2011-02-23 @ 15:05:44
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0