DET HÄR MED HJÄLM...

Japp, nu har ju "cykeltiden" dragit igång. Och man ser fler och fler som cyklar utan hjälm. Det är en sak som jag inte förstår, varför riskera livet för att vara "cool" och cykla utan hjäml!?? Någon som kan svara på den frågan? Man hör dom som säger: "Ja, men jag cyklar ju försiktigt! Så jag kan cykla utan hjälm" Men tänk dom som inte cyklar, kör moppe el. bil försiktigt. Så även om det gått bra hittills, så en dag händer det. Då ligger man där. Jag cyklar med hjälm. Även fast ibland när alla andra cyklar utan så har man kanske inte lust att ha på den men det har jag i alla fall. Jag tänker så här: Varför riskera livet för att förska vara "tuff/cool"?? Jag tänker ha hjälm på mig, hellre ha hjälm än att få skallen krossad! Är det ingen som håller med mig där? Hur många som läser bloggen cyklar igentligen med hjälm?

Detta är sååå irriterande........

Kommentarer
Postat av: Malin - En personlig fotoblogg

SV: Tack!



Hänt idag då? :)

2010-05-21 @ 15:00:39
URL: http://bymalin.webblogg.se/
Postat av: felicia

Jag cyklar med hjälm :D:D:D

2010-05-21 @ 18:02:18
URL: http://flizaa.blogg.se/
Postat av: Lisa och Arwen

jag använder inte hjälm, mest beroende på att det är jobbigt att släpa på den sen när man hoppat av cykeln. Nu cyklar jag aldrig några längre sträckor utan mest bara från och till tåget. Vet att jag borde skaffa hjälm, men det blir aldrig av =( uselt av mig, jag vet!!

kram

2010-05-21 @ 18:52:23
URL: http://lagottoarwen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag använder inte heller hjälm, Inte för att vara tuff/cool eller passa in eller något sådant. Jag cyklar inte så mkt men när jag väl gör det så cyklar jag väll ut med kompisarna eller något, Då jag borde ha hjälm. ): Men det har jag inte.

2010-05-26 @ 22:28:59
URL: http://sandvikensstolthet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0